Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Пред Съдебната палата в центъра на столицата, където

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Пред Съдебната палата в центъра на столицата, където
Коментари Харесай

Недевски: Гешев е октоподът на Борисов, докато е на власт, Борисов ще командва

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Пред Съдебната палата в центъра на столицата, където от през вчерашния ден беше ситуиран палатков лагер, продължава митинга. Инициатори са протестиращи жители от " Гора България ", майките от " Системата ни убива ", цивилен сдружения и организации, също по този начин и от партиите отвън статуквото. Исканията са ясни - оставка на основния прокурор Иван Гешев, която беше едно от настояванията на митинга от предишното лято и се явява стъпка към по този начин предстоящата и належаща промяна на съдената система в България.

Всички помним каква мощ беше палатковият лагер на " Орлов мост ", нядявам се тази мощ да се придвижи и тук. Аз приканвам безусловно всички симпатизанти на безусловно всички политически организации и обединения, които предишното лято се борихме против Борисов, да продължим с битката против Гешев, тъй като Гешев е октоподът на Борисов, в случай че си мислиме, че Борисов е махнат от влас, то не, ние се заблуждаваме. Да, неговата власт е лимитирана, само че до момента в който Гешев е тука, Борисов си командва към момента. Гешев би трябвало да бъде изметен от прокуратурата, съобщи за " Студио хъ " в " Телевизия 7/8 " Петър Недевски от митинга. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР